De ce suntem ultimii din Europa la cumparaturile online

In ultima perioada am facut tot mai multe  cumparaturi online, in principal din lipsa timpului; evident, magazinele cele mai accesate au fost cele de fashion. Am observat si in jurul meu o predilectie spre a face mai multe cumparaturi online din aceleasi motive: comoditate, lipsa timpului, evitarea aglomeratiilor, etc.). In loc sa pierd timpul la… Read more »

Prima campanie proprie BuyAndHelp

Salut si bine te-am gasit in 2017. Anul acesta va fi pentru BuyAndHelp inca un an de crestere si dezvoltare. Primul lucru pe care vrem sa il facem este sa postam pe site si unele campanii proprii, nu doar ONG-uri. Prima astfel de campanie incepe din acest moment si este intreptata care Centrul de Ingrijire si Asistenta Cluj-Napoca… Read more »

Rezultate Black Friday 2016

Dupa cum bine stiti in data de 18 noiembrie a avut loc Black Friday 2016 in Romania. Zeci de magazine online s-au intrecut in oferte si reduceri. Printre produsele vandute, pe langa electronice, electrocasnice sau carti s-au aflat si masini, aur, inele cu diamant sau apartamente. Prin BuyAndHelp s-au inregistrat vineri 33 de comenzi de… Read more »

BuyAndHelp – Plugin pentru Chrome

In urma mai multor discutii cu utilizatorii BuyAndHelp, am realizat faptul ca multi isi doresc sa achizitioneze de fiecare data prin intermediul platformei noastre pentru a putea face donatii. Recunosc insa, cu parere de rau, ca nu isi amintesc de fiecare data. Asadar, am venit cu o solutie simpla – un plugin pentru browser –… Read more »

Smart Tv LG seria LF630V

Televizoarele Smart LG din seria LF630V beneficiaza de celebrul sistem de operare webOS 2.0 care are o interfata bazata pe carduri orizontale (asemanatoare Samsung). Dezavantajul (minor) al webOS este faptul ca suporta doar aplicatiile realizate de cei de la LG. Cu toate acestea, colectia lor de aplicatii este foarte cuprinzatoare continand Netflix, Spotify, Youtube sau chiar Voyo.… Read more »

Infografic BuyAndHelp 2015

La inceputul anului 2016 venim cu un infografic care prezinta cifrele BuyAndHelp pentru 2015. Vrem sa fim transparenti asa ca dorim sa va oferim detalii despre donatii, vizitatori sau topul magazinelor online cand vine vorba de cumparaturi. Va multumim pentru un an minunat!

Am transferat 755 de lei

In data de 5 Noiembrie am realizat un nou set de transferuri de donatii facute de utilizatorii BuyAndHelp.ro prin intermediul cumparaturilor. Va multumim pentru sprijinul oferit! Mai jos sunt sumele trimise fiecarei cauze/ONG: Asociatia Werdnig Hoffman – 1 transfer in valoare de 100 lei Fundatia Comunitara Cluj – 1 transfer in valoare de 100 lei FRCCF – 1 transfer in… Read more »

Transferuri noi

Tocmai am realizat un nou set de transferuri de donatii facute de utilizatorii BuyAndHelp.ro prin intermediul cumparaturilor. Va multumim pentru sprijinul oferit! Mai jos sunt sumele trimise fiecarei cauze/ONG: HelpSmaranda – 1 transfer in valoare totala de 50 lei Fundatia Comunitara Cluj – 1 transfer in valoare de 50 lei Simplon – 1 transfer in valoare de 50 lei Dare to Dream – 1 transfer in valoare… Read more »

Promotii de weekend 1

Mai jos gasiti o scurta lista cu promotiile din acest weekend. IT&C ASUS RT-N56U Black Diamond Dual-Band Wireless-N600 Gigabit Router, support USB Storage, Print and Me – 300 lei HDD WD Blue 1TB, 7200rpm, 64MB, SATA 3 – 259 lei Televizor Smart Android LED Sony, 108 cm, 43W756C, Full HD – 3199 lei Ultrabook Asus ZenBook UX305LA-FC017H cu… Read more »

Am transferat primii 550 lei catre beneficiari!

In luna Iunie am realizat primele transferuri de donatii facute de utilizatorii BuyAndHelp.ro prin intermediul cumparaturilor. Va multumim pentru o luna extraordinara! Mai jos sunt sumele trimise fiecarei cauze/ONG: HelpSmaranda – 2 transferuri in valoare totala de 200 lei Arca lui Noe – 2 transferuri in valoare totala de 150 lei Fundatia Comunitara Cluj – 1 transfer in… Read more »