Prima campanie proprie BuyAndHelp

by | February 6, 2017

Salut si bine te-am gasit in 2017.

Anul acesta va fi pentru BuyAndHelp inca un an de crestere si dezvoltare. Primul lucru pe care vrem sa il facem este sa postam pe site si unele campanii proprii, nu doar ONG-uri.

Prima astfel de campanie incepe din acest moment si este intreptata care Centrul de Ingrijire si Asistenta Cluj-Napoca din subordinea DGASPC Cluj. Centru este situat pe bulevardul 21 Decembrie 1989 la numarul 138 si se ocupa de ingrijirea persoanelor in varsta care au nevoie de spraveghere permanenta. Aici intra persoane care nu se pot deplasa, persoane care nu pot sa aiba grija de ele si oameni cu probleme psihice.

Toti oamenii care locuiesc in acel centru isi petrec majoritatea timpului in pat si asta atrage dupa sine alte probleme de sanatate. Aceste probleme sunt escarele (atentie acest link contine imagini grafice NSFW), niste leziuni ale pielii care apar des in cazul persoanelor imobilizate la pat (mai multe informatii). Escarele sunt reponsabile pentru decesul a 7-9% dintre bolnavi. Totusi aceste complicatii se prevenii intr-un mod destul de usor folosind saltele speciale anti-escare. Pretul unei saltele incepe de la 200-300 de lei si poate ajuta o persoana imobilizata la pat sa scape de inca o complicatie ce ii poate agrava starea de sanatate.

Campania BuyAndHelp pe care o lansam in acest moment are ca scop strangerea de bani pentru a cumpara cateva saltele anti-escare pentru Centrul de Ingrijire si Asistenta Cluj-Napoca. Banii se vor strange atat prin donatiile provenite din cumparaturi online (pornind de pe aceasta pagina si selectand cauza “Saltele anti-escare”) cat si prin donatii directe pe care le puteti face contacandu-ne la adresa contact@buyandhelp.ro .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *