Rezultate Black Friday 2016

by | November 21, 2016

Dupa cum bine stiti in data de 18 noiembrie a avut loc Black Friday 2016 in Romania. Zeci de magazine online s-au intrecut in oferte si reduceri. Printre produsele vandute, pe langa electronice, electrocasnice sau carti s-au aflat si masini, aur, inele cu diamant sau apartamente.

Prin BuyAndHelp s-au inregistrat vineri 33 de comenzi de la magazinele eMag, Elefant, Ecco-Shoes si Rechizitele Mele, iar donatiile totale au ajuns la ~222 lei* (spunem aproximativ pentru ca unele au fost inregistrate in euro). Vanzarile totale generate pentru magazinele online au fost de peste 20.000 lei.

Donatiile se vor regasi in conturile ONG-urilor partenere dupa ce vor fi aprobate. Acest lucru poate dura mai mult deĀ 30 de zile din cauza timpilor lungi de livrare a produselor + plata in sistem ramburs.

* Suma totala pare mica pentru ca majoritatea magazinelor au scazut comisioanele acordate partenerilor din cauza reducerilor de Black Friday. Aici puteti sa cititi mai multe detalii legate de comisionul eMag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *