O locuinta este mai mult decat un simplu adapost - locuirea in conditii umane ofera demnitate, siguranta, echilibru si este fundamentala dezvoltarii armonioase a familiilor noastre si a comunitatii in care traim. A locui adecvat, decent si sanatos este un drept fundamental al omului. Habitat for Humanity Cluj promoveaza ideea ca locuirea in conditii decente se afla la baza dezvoltarii personale, profesionale si sociale a oricarui individ si oricarei familii.

Website : www.habitatcluj.ro

Asociatia "Sprijinirea Integrarii Sociale" (A.S.I.S.) este o organizatie romaneasca neguvernamentala, non-profit, infiintata in anul 1994. Asociatia a fost creata la initiativa unui grup de romani care si-au propus sa contribuie, prin actiuni umanitare, la ameliorarea situatiei unor categorii sociale defavorizate.

Website : www.asis-ong.ro

Cartea Daliei este o organizatie non-profit care urmareste sa promoveze educatia in randul tuturor copiilor, prin tehnologie. Ne dorim sa putem oferi o sansa tuturor copiilor pentru a avea un viitor mai bun, pentru ca educatia inseamna sansa.

Website : www.CarteaDaliei.ro

Toti oamenii care locuiesc in acest centru isi petrec majoritatea timpului in pat si asta atrage dupa sine alte probleme de sanatate. Aceste probleme sunt escarele, niste leziuni ale pielii care apar des in cazul persoanelor imobilizate la pat. Escarele sunt reponsabile pentru decesul a 7-9% dintre bolnavi.

Website : www.asistentasocialacluj.ro

De mai bine de 5 ani, asociatia "WE HELP!" desfasoara pe cont propriu actiuni caritabile.

Website : www.wehelp.sibiu.ro

Fundatia CHANCE FOR LIFE este o organizatie neguvernamentala care isi propune dezvoltarea comunitatilor din Romania prin intermediul copiilor si tinerilor. Prin campanii sociale si educationale care provoaca oamenii sa gandeasca diferit, prin programe care ofera suport emotional si social pentru copii si tineri, Chance for Life formeaza spiritul civic al romanilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabila a comunitatilor din tara noastra.

Website : www.chanceforlife.ro

Asociatia Job in Sibiu s-a infiintat in iulie 2015 si are drept scop promovarea, sprijinirea, realizarea si coordonarea de activitati legate de activitatea profesionala, facilitarea gasirii unui loc de munca care sa contribuie la dezvoltarea tinerilor, absolventilor, persoanelor defavorizate si a tuturor grupurilor sociale, din punct de vedere economic, social, educational, cultural.

Website : www.jobinsibiu.ro

Scopul Asociatiei Werdnig Hoffman este de a reprezent si sprijinii persoanele cu handicap fizic din Romania, famiilor lor dar si integrarea persoanelor cu handicap fizic in societate.

Website : www.werdnighoffman.ro

Asociatia Un Zambet cu MIRA este un Centru de Recuperare orientat pe tehnologia MIRA - o platform de recuperare ce are la baza exercitii transformate in jocuri. Obiectivul nostru este sa cream un mediu atractiv, unde terapia si joaca se intrepatrund, pentru ca pacientii sa se poata recupera mai usor, mai rapid si intr-un mod cat mai placut.

Website : www.unzambet.com

Crestem idei a aparut din dorinta noastra de a schimba Romania in bine prin proiecte creative. Crestemidei.ro este o platforma de crowdfunding (finantare din partea multimii) unde oricine poate sa isi publice ideea creativa si oricine poate sa o sustina cu o suma mica dar necesara pentru realizarea ei.

Website : www.crestemidei.ro

Misiunea Fundatiei Noi Orizonturi este de a promova modele de educatie prin experienta de calitate, care dezvolta abilitati de viata in randul tinerilor, ca o strategie de dezvoltare durabila a societatii.

Website : www.noi-orizonturi.ro

Spherik Accelerator was born out of the belief in the creative capacity of the new generation of Central and Eastern Europe entrepreneurs. The program begins with a series of workshops, which bring in mentors to provide hands on training on different subjects, along with 1-1 mentoring sessions, culminating in a build period and finally a demo day.

Website : spherikaccelerator.com

Asociatia Dare to Dream s-a nascut din dorinta de a oferi un sprijin persoanelor din medii defavorizate (in special copii si tineri) si de a incuraja tinerii sa se implice activ in comunitatea din care fac parte. Prin proiectele derulate dorim sa sprijinim accesul la educatie, sa promovam educatia non-formala si dezvoltarea personala.

Website : www.daretodream.ro/

Simplon Romania desfasoara cursuri intensive de coding in Cluj unde incurajeaza tinerii sa-si imbunatateasca viata cu ajutorul tehnologiei. Simplon ajuta participantii sa-si descopere talentul si sa foloseasca tehnologia pentru a-si dezvolta aptitudinile.

Website : ro.simplon.co

Fundatia Romana pentru Copii, Comunitate si Familie activeaza in domeniul protectiei copilului din anul infiintarii sale, 1997. De atunci, fundatia ajuta copii care traiesc in saracie si sprijina familiie si comunitatile din care provin. FRCCF doreste sa ii tina pe copii in familii, prevenind abandonul lor, si vrea ca acestia sa aiba parte de sanse egale pentru a reusi in viata. Fundatia pune accentul pe educatia si sanatatea copiilor defavorizati.

Website : www.frccf.org.ro/

Fundatia Comunitara Cluj pune in legatura nevoile si resursele Clujului, pentru a imbunatati viata locuitorilor. Stimulam implicarea si initiativa companiilor cu interes local si a clujenilor, pentru un oras in care sa iti faca placere sa locuiesti, sa iti cresti copiii, sa studiezi.

Website : www.fundatiacomunitaracluj.ro/

ASOCIATIA a fost infiintata in anul 2003 din initiativa dnei Bora Finuca. Pana in anul 2006 activitatea asociatiei a fost sustinuta prin eforturile financiare si implicarea directa a acesteia.

Website : www.arcaluinoe.org

Smaranda, o tanara de 33 de ani a fost diagnosticata in Romania cu o forma de cancer pulmonar stadiul 4. In scurt timp a reusit sa isi faca niste investigatii si in Germania unde doctorii au pus un diagnostic putin mai bland (daca putem spune asa) cancer pulmonar in stadiul 3 vindecabil. Pentru a putea continua tratamentul si investigatiile medicale, ea are nevoie de ajutorul nostru.

Website : www.helpsmaranda.com