BuyAndHelp.ro este un website care ajuta la finantarea cazurilor sociale din Romania, folosindu-se de comertul online si marketingul afiliat. Prin parteneriatele pe care le avem cu magazinele online, te putem ajuta sa donezi bani unor cauze sociale fara platesti nimic in plus.

Conform datelor oferite de GPEC, in 2013 numarul utilizatorilor de Internet a ajuns la 10 milioane. 27% dintre ei cumpara produse online in valoare de aproximativ 600 milioane de dolari.

Prin intermediul marketingului afiliat, magazinele online platesc comisioane din fiecare vanzare celor care le intermediaza. BuyAndHelp.ro intermediaza achizitia produselor online, primind astfel comisioane care vor fi donate cauzelor sociale alese de utilizatori. Putem explica cel mai bine tot procesul printr-un exemplu foarte simplu. Sa spunem ca tu doresti sa iti cumperi o tableta care costa 1000 de lei, de pe website-ul unui magazin online (sa il numim X). Intrand pe site-ul magazinului X prin intermediul BuyAndHelp.ro (click pe logoul acestuia) noi vom primi un comision procentual (sa presupunem ca acesta este 2%). Dupa ce vei cumpara tableta, magazinul X va transfera catre BuyAndHelp.ro comisionul de 2% adica 20 de lei, iar noi il vom dona catre cauza sociala pe care vrei sa o sustii. Toate acestea fara ca tu sa scoti mai multi bani din buzunar.

Proiectul BuyAndHelp.ro a fost initial de Radu Popescu, un tanar clujean implicat in actiuni cartabile din anul 2007 prin campania sa de ajutorare a copiilor din familii sarace "un Craciun mai bun".

Radu Popescu

Radu Popescu

Radu este un web-developer cu peste 8 ani de experienta in diverse proiecte web si cu peste 3 ani de experienta in marketingul afiliat, dobândita prin intermediul proiecte la care a lucrat. Abilitatile sale dobandite pe parcursul acestor ani l-au ajutat sa-l dezvolte BuyAndHelp.ro, care este in prezent singura platforma de acest gen din Romania.

Angela Lepadatu

Angela Lepadatu

Angela este specialista in Marketing și Vânzari cu accent pe zona IT. Are 3 ani de experienta in marketing si business development in cadrul unei companii software de securitate IT care activeaza la nivel global. In toata aceasta perioada, Angela a fost si membru activ al International Advertising Association Cluj.

 

Tot ce trebuie sa faci este sa alegi magazinul online de la care vrei sa cumperi, selectezi cauza sociala si apoi apesi butonul Cumpara. In mai putin de 1 secunda esti redirectat pe websitul magazinului ales unde poti sa iti faci cumparaturile in mod obisnuit. Dupa plata produselor, suma donata va fi trimisa de catre magazin spre BuyAndHelp iar noi o vom dona cauzei alese de tine.