Sa presupunem ca doresti ca cumperi o pereche noua de pantofi de pe websitul Y. Intri pe BuyAndHelp.ro, dai click pe logo-ul website-ului Y si cumperi acei pantofi. In urma acestei achizitii, BuyAndHelp.ro primeste un comision din partea website-ului Y pe care il va dona cauzei sociale alese de tine.

Nu. Pretul produselor este cel afisat pe website-ul magazinului de unde doresti sa cumperi. Nu exista nicio taxa aditionala.
Toate cazurile sociale prezentate pe acest website au fost adaugate de catre echipa BuyAndHelp.ro, asigurandu-ne astfel ca ele sunt reale si persoanele in cauza au nevoie cu adevarat de sprijin financiar.
Avem in plan dezvoltarea websitului nostru pentru a permite utilizatorilor sa adauge cazuri sociale.

Marketingul afiliat este o forma de marketing bazata pe plata in functie de rezultate. Promovarea unui magazin online se face gratuit, afiliatii fiind platiti doar in cazul vanzarilor cu un procent din valoarea acestora.

Parteneriatele cu toate magazinele online prezente in lista BuyAndHelp.ro sunt intermediate de SC 2Parale Afiliere SRL, una dintre cele mai mari si importante retele de afiliere din Romania.